DA14580 DEVkit & SDK 6.0.12.1020.2 Debug Issue

⚠️
Hi there.. thanks for coming to the forums. Exciting news! we’re now in the process of moving to our new forum platform that will offer better functionality and is contained within the main Dialog website. All posts and accounts have been migrated. We’re now accepting traffic on the new forum only - please POST any new threads at https://www.dialog-semiconductor.com/support . We’ll be fixing bugs / optimising the searching and tagging over the coming days.
2 posts / 0 new
Last post
umamaheswar peta
Offline
Last seen: 2 years 5 months ago
Joined: 2015-09-01 08:16
DA14580 DEVkit & SDK 6.0.12.1020.2 Debug Issue

Hi,

We are using DA14585 in one of our project. We try to debug our board with DA14580 DEVkit  & SDK 6.0.12.1020.2. The BLE chip returns device ID in debug window. When we start debug session the following error occurs "can't acces target shutting down debug session". Need your support to fix this issue. Images attached for your reference.

Best Regards,

Umamahesh

Attachment: 
Device: 
PM_Dialog
Offline
Last seen: 6 months 3 weeks ago
Staff
Joined: 2018-02-08 11:03
Hi Umamahesh,

Hi Umamahesh,

Thanks for your question online. Do you have a custom board with DA14585, or you are using our development kit? It seems that J-Link SN is recognized from the ARM Keil IDE. Can you please check that you have the correct initialization file? The correct path should be this : ..\..\..\..\..\sdk\common_project_files\misc\sysram_case23.ini. Please check the attached screenshot.  

Thanks, PM_Dialog

Attachment: