Running CLI Tool From Batch file

6 posts / 0 new
Last post
fitz
Offline
Last seen: 4 weeks 7 hours ago
Joined: 2018-11-23 04:07
Running CLI Tool From Batch file

Whenever I try to run the CLI PLT from a batch file I get the below output. If I run the same command from cmd.exe manually it works fine. How would I run the CLI tool from a script?

DA1458x/DA1468x Production Line Tool
v_4.2.0.160

ERROR: [cli_init_console_window] 87: The parameter is incorrect.
ERROR: SetConsoleScreenBufferSize failed.
Critical error. Application will exit...

Device: 
PM_Dialog
Offline
Last seen: 7 hours 4 min ago
Staff
Joined: 2018-02-08 11:03
Hi fitz,

Hi fitz,

Could you please clarify which version of PLT software you are working on? If you are using the version 4.1.0.132 there is a known issue. In order to fix it please go to the properties of the command line window and hit the “Layout” tab. Then you should change the height “Screen Buffer Size” to the maximum allowed size. This bug has been already fixed in the latest version of PLT firmware (DA1458x_DA1468x_PLT_v_4.3.0.310). I would highly recommend you to move into the latest version of PTL.

Thanks, PM_Dialog

fitz
Offline
Last seen: 4 weeks 7 hours ago
Joined: 2018-11-23 04:07
Thanks, updating fixed that

Thanks, updating fixed that issue! I'm still running into an issue with saving the output to a text file. Is there a way to pipe the console output to a log file? Or perhaps specify to file it will log to when using the "-d file" option?

PM_Dialog
Offline
Last seen: 7 hours 4 min ago
Staff
Joined: 2018-02-08 11:03
Hi fitz,

Hi fitz,

You can use the “-d file” command in order to log the results into a file. Please check 7.3.5 DUT Log File paragraph of the user manual.

Thanks, PM_Dialog

fitz
Offline
Last seen: 4 weeks 7 hours ago
Joined: 2018-11-23 04:07
Yes I see that option, but I

Yes I see that option, but I don't see a way of specifying the file.

Is there a reason that output cannot be piped? Is this a bug or am I missing something ?

PM_Dialog
Offline
Last seen: 7 hours 4 min ago
Staff
Joined: 2018-02-08 11:03
Hi fitz,

Hi fitz,

No there isn’t any bug. Do you mean that you created a file that you would like to log your data, you tagged this file and the data was not stored? Could you please clarify if the “-d file” is executed correctly?

Thanks, PM_Dialog