Smartsnippets cannot connect to DA14580

3 posts / 0 new
Last post
Jesus805
Offline
Last seen: 3 hours 6 min ago
Joined: 2019-01-08 00:50
Smartsnippets cannot connect to DA14580

Hello,

I am getting this error when I'm trying to connect to my DA14580 using smart snippets.

[INFO General @19-02-11 10:18:02] Found SW-DP with ID 0x0BB11477
[INFO General @19-02-11 10:18:02] No AP preselected. Assuming that AP[0] is the AHB-AP
[INFO General @19-02-11 10:18:02] AP-IDR: 0x04770021, Type: AHB-AP
[INFO General @19-02-11 10:18:02] AHB-AP ROM: 0xE00FF000 (Base addr. of first ROM table)
[INFO General @19-02-11 10:18:02] Found Cortex-M0 r0p0, Little endian.
[INFO General @19-02-11 10:18:02] FPUnit: 4 code (BP) slots and 0 literal slots
[INFO General @19-02-11 10:18:02] CoreSight components:
[INFO General @19-02-11 10:18:02] ROMTbl[0] @ E00FF000
[INFO General @19-02-11 10:18:02] ROMTbl[0][0]: E000E000, CID: B105E00D, PID: 000BB008 SCS
[INFO General @19-02-11 10:18:02] ROMTbl[0][1]: E0001000, CID: B105E00D, PID: 000BB00A DWT
[INFO General @19-02-11 10:18:02] ROMTbl[0][2]: E0002000, CID: B105E00D, PID: 000BB00B FPB
[INFO General @19-02-11 10:18:02] BTLE device selected.
[INFO SPI Flash @19-02-11 10:18:15] Found SW-DP with ID 0x0BB11477
[INFO SPI Flash @19-02-11 10:18:15] Using pre-configured AP[0] as AHB-AP to communicate with core
[INFO SPI Flash @19-02-11 10:18:15] AP-IDR: 0x04770021, Type: AHB-AP
[INFO SPI Flash @19-02-11 10:18:15] AHB-AP ROM: 0xE00FF000 (Base addr. of first ROM table)
[INFO SPI Flash @19-02-11 10:18:15] Found Cortex-M0 r0p0, Little endian.
[INFO SPI Flash @19-02-11 10:18:15] FPUnit: 4 code (BP) slots and 0 literal slots
[INFO SPI Flash @19-02-11 10:18:15] CoreSight components:
[INFO SPI Flash @19-02-11 10:18:15] ROMTbl[0] @ E00FF000
[INFO SPI Flash @19-02-11 10:18:15] ROMTbl[0][0]: E000E000, CID: B105E00D, PID: 000BB008 SCS
[INFO SPI Flash @19-02-11 10:18:15] ROMTbl[0][1]: E0001000, CID: B105E00D, PID: 000BB00A DWT
[INFO SPI Flash @19-02-11 10:18:15] ROMTbl[0][2]: E0002000, CID: B105E00D, PID: 000BB00B FPB
[WARNING SPI Flash @19-02-11 10:18:16] CPU could not be halted
[ERROR SPI Flash @19-02-11 10:18:16] Failed writing value A7 at address 50000012.
[ERROR SPI Flash @19-02-11 10:18:16] Failed downloading firmware file to the board.
[ERROR SPI Flash @19-02-11 10:18:16] Failed configuring SPI Flash ports and pins.

I am sure that the SPI pins are correct because I was using it last night.
It's also showing this on smart snippets.
CLK: P0_0
CS: P0_3
MISO: P0_5
MOSI: P0_6

Thank you

Device: 
Jesus805
Offline
Last seen: 3 hours 6 min ago
Joined: 2019-01-08 00:50
I was able to solve this by

I was able to solve this by pressing the reset button and clicking connect at the same time!

PM_Dialog
Offline
Last seen: 19 hours 58 min ago
Staff
Joined: 2018-02-08 11:03
Hi Jesus805,

Hi Jesus805,

Glad that you figured your issue out. Could you please let me know if you have any other issues/question about the SmartSnippets?

Thanks, PM_Dialog