UART issue on Development Kit Pro with CodeLess

⚠️
Hi there.. thanks for coming to the forums. Exciting news! we’re now in the process of moving to our new forum platform that will offer better functionality and is contained within the main Dialog website. All posts and accounts have been migrated. We’re now accepting traffic on the new forum only - please POST any new threads at https://www.dialog-semiconductor.com/support . We’ll be fixing bugs / optimising the searching and tagging over the coming days.
4 posts / 0 new
Last post
kotaromatsukubo
Offline
Last seen: 11 months 1 week ago
Joined: 2019-08-31 05:13
UART issue on Development Kit Pro with CodeLess

Hello Dialog,

I'm trying to use the Development Kit Pro (DA14585) with CodeLess firmware. However, I'm facing unexpected UART issue like attached screenshots.

It seems CodeLess firmware is working perfectly as I can control DA14585 from SmartConsole. But I can't control it from a local PC. I put some commands but ack is something wrong. Of course, I changed UART Baud Rate, USB cable, PC & Terminal software many times but It was meaningless. 

Could you help me to make it work to use CodeLess command from the local PC?

Thank you.

Device: 
PM_Dialog
Offline
Last seen: 7 months 1 week ago
Staff
Joined: 2018-02-08 11:03
Hi kotaromatsukubo,

Hi kotaromatsukubo,

Thanks for your question. We’ll take that question offline from the forum and support you directly.

Thanks, PM_Dialog

acuratekalex
Offline
Last seen: 1 year 12 months ago
Joined: 2020-05-12 03:21
Hi,

Hi,

I have same problem with DA14585 Development Kit-Basic (CodeLess 6.380.12.6).
where can i get help?

Thanks.

PM_Dialog
Offline
Last seen: 7 months 1 week ago
Staff
Joined: 2018-02-08 11:03
Hi acuratekalex,

Hi acuratekalex,

Thanks for your post. Could you please raise a new forum post with your issue? Additionally , it would be very helpful to share the jumpers configuration of the Basic DK.

Thanks, PM_Dialog